Selecteer een pagina

Tiga Rasa

Tiga rasa

Over ons

In 1995 is Tiga Rasa opgericht door de familie Siswanto te Zoetermeer. De naam Tiga Rasa komt voort uit drie oprichters. Tiga Rasa betekent namelijk letterlijk vertaald uit het Indonesisch: drie smaken. Ieder persoon heeft zijn eigen inbreng in het bedrijf, zijn eigen‘’smaak’’.

 

Het pand in combinatie met de fabriek in Zoetermeer is nog steeds in gebruik sinds de oprichting. Het assortiment bestond destijds alleen uit Rempejek. Dit zijn pindakoekjes maar gaandeweg is het assortiment uitgebreid naar meerdere Indonesische delicatessen, waaronder echte authentieke Indonesische kroepoek waar Tiga Rasa zich in heeft gespecialiseerd.

Tiga Rasa onderscheidt zich van andere kroepoek fabrikanten in het feit dat alles met de hand wordt gemaakt om de authentieke smaak van Indonesië over te brengen naar Nederland. Zo zijn alle ingrediënten rechtstreeks geïmporteerd uit Indonesië naar de fabriek in Zoetermeer en wordt de kroepoek volgens de traditionele wijze bereid. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Het proces van bereiden van kroepoek vergt daarom precieze nauwkeurigheid. Wat vaak wordt vergeten is dat kroepoek heel veel verschillende smaken kan hebben. Het assortiment varieert van borrel kroepoek tot de smaak noten.

Tiga Rasa levert zowel aan toko’s in Nederland als groothandels. Wilt u meer weten over het assortiment klik dan hier.